Szolgáltatások

Rendezvényszervezés Rendezvényszervezés
Kiváló hazai és nemzetközi referenciákkal vállalunk rendezvényszervezést a meghívók grafikai tervezésétől kezdve a lebonyolításon át az utókommunikációig.
Részletek...
Hostessek Hostessek
Kellemes megjelenésű, magasan képzett, nyelveket beszélő, diszkrét, a protokoll világában jártas munkatársaink 20-30 év közötti egyetemi, főiskolai hallgatók...
Részletek...
MEGJELENT! MEGJELENT!
Ajánlom pályakezdő rendezvényszervezőknek, HR, marketing és kommunikáció szakon tanuló diákoknak, cégvezetőknek és ...
Részletek...

Marketing

A rendezvény a legfontosabb kommunikációs eszközök egyike, mivel mindig valamilyen kommunikációs cél húzódik mögötte. Minden esetben az egyes rendezvények célja határozza meg, milyen szerepet tölt be a marketingkommunikációs folyamatban. Az üzleti rendezvényeknek tudatosan marketing céljuk van.

Grafikus

Manapság az üzleti rendezvényeket már kommunikációs és marketingeszközként használják. Újabb szakmák kapcsolódnak be: az egyedi meghívók megtervezéséhez, a nyomdai munkákhoz értő szakember szükséges.

Creative Designer

A rendezvények egyik pozitív tulajdonsága, hogy élményszerűséget tudnak közvetíteni, ami segítségével egy kellemes, maradandó emléket szerezhetnek a meghívottaknak.

PR

Napjainkban a legtöbb felmérés szerint Magyarországon csak kapcsolatok útján lehet boldogulni. Egyre erősödik a belső és külső PR szerepe: egy jól sikerült esemény pozitív hatása, hogy beszélni fognak róla.

Fotós

A láthatatlan profi, a hangulat, a megismételhetetlen pillanatok megörökítője.

Válassza az eleganciát és a profizmust. Kérje egyedi ajánlatunkat emailben és mi 24 órán belül felkeressük!

EXPRESSZ AJÁNLATKÉRÉS - KAPCSOLAT

Árajánlatkérés