MEGJELENT!

Ajánlom pályakezdő rendezvényszervezőknek, HR, marketing és kommunikáció szakon tanuló diákoknak, cégvezetőknek és mindazoknak akik szeretnének gyakorlatiasabb betekintés nyerni a rendezvényszakmába.
Egy rendezvénynek mindig kommunikációs célja van, de ami a legfontosabb: hatása van a cég megítélésére. A belső és külső stratégia egyik fontos eleme.

 

Megrendelhető: kiado.cuboevento@gmail.com Sallay Bernadett
Ára: 2930 Ft + postaköltség (390 Ft)
Diákoknak: 2 490 Ft + postaköltség (390 Ft)Dr.Németh Gabriella jogász, vezérigazgató ajánlásával:

Egy rendezvény szólhat a tanulásról, lehet PR célja vagy egyszerűen az élményszerzés a cég dolgozói számára. A kivitelezés (beleértve még az utókommunikációt is!) megannyi buktatót rejthet, ezért egykor ügyvédként és vállalatvezetőként sem gondoltam és gondolom, hogy ehhez mindenki érthet. A szerző kiváló szakember, évek óta értéket teremt számomra a rá bízott rendezvényekkel: ügyvédi workshop, tudományos konferencia a Parlamentben, vagy évzáró gála többszáz fő részére. És mindig gondolt a legváratlanabb körülményekre is, ami rendkívül megnyugtató! Élőben láttam megbízóként, hogyan csinálja, ezért is nagy öröm számomra, hogy Rita végre megosztja tudását velünk. E kézikönyv közérthető és rendkívül gyakorlatias, így nem lesz nehéz tanulni a szerző profizmusából. Ajánlom mindenkinek, mert tényleg így csinálja!

 

borito.jpg