HostessekKellemes megjelenésű, magasan képzett, nyelveket beszélő, diszkrét, a protokoll világában jártas munkatársaink 20-30 év közötti egyetemi, főiskolai hallgatók vagy diplomával rendelkező fiatalok. Különböző alkalmakhoz és a megrendelő cég arculatához illő, nagy választékú formaruhával rendelkezünk. Egyedi igények esetén formaruha tervezést is vállalunk. Minden esetben a supervisor a helyszínen folyamatosan koordinálja és segíti hostesseink munkáját. A megrendelőnek lehetősége van személyes castingra, hogy kiválaszthassa számára a legszimpatikusabb host/hostess-t. Express szolgáltatásunkkal 24 órán belül megtaláljuk az Önnek megfelelő kollégát.

1200 fős, folyamatosan frissített adatbázisból dolgozunk. Munkatársainkat saját magunk által fejlesztett képzési rendszeren belül képezzük tovább.

Dolgozz velünk!

Ahhoz, hogy host/hostess csapatunk tagja legyél, szükséges az alábbi online adatlap kitöltése és elküldése. A kitöltött adatokat bizalmasan kezeljük. Jelentkezéseddel és az űrlap kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataidat felhasználhassuk és a publikus adatokat (fotókat is) ügyfeleink részére megismerhetővé tegyük.

Jelentkezés

 

Egyedi tervezésű formaruhák és kiegészítők (kattintson a nagy képért)

Referenciák (kattintson a nagy képért)