Projektek

Amit Zoób Kati képvisel az az érzelmekről szól
Zoób Kati 2014 augusztus 16-án este, 124 öltözéket felvonultató, közel 50 perces show-val lepte meg a hazai divatrajongókat. Köszönjük, hogy része lehettünk a csapatnak és a rendezvény óriási sikerének.
Art of Home szakmai napok
Folyamatos partnerünk az Art of Home, Magyarország legnagyobb design Lakberendezési Áruháza. 2 500 m2-en számtalan stílusban találhatók itt  bútorok és kiegészítők. Zárt körnek szervezett szakmai esteken az újdonságok bemutatásán túl gasztronómiai élményekről is gondoskodik vendégeinek a tulajdonos, Zarándy Bernadett.
Új technika az ügyfélszerzésben - Construma Kiállítás
A feladat  az volt, hogy minél több kontaktot szerezzünk a potenciális ügyfelekhez a Mapei számára. A 26 hostess mindegyike tablettel járta a kiállítást, kereste fel a célszemélyeket. Az adatokat eleve a mobil eszközökbe  tápláltuk a gyorsaság, az egyszerűség és a pontos adatrögzítés érdekében. Öt nap alatt 26 hostessel, több mint 10.000 lehetséges ügyfél adatait rögzítettük, amely rengeteg jövőbeli megrendelést jelenthet a vállalat számára.  A cég képviselői tökéletesen elégedettek voltak a munkánkkal, hiszen az előirányzott tervet jóval túlteljesítettük. Elismerésül, minden munkatársunk ajándékot kapott a fizetése mellé. A legjobban teljesítőket, külön kiemeltük.
Concours d'Elegance - Old timer szépségverseny
Balaton a legszebb arcát mutatta. Balatonfüreden, impozáns környezetben, pompás autócsodák fogadták a gazdasági és közélet jelentős szereplőit, a művészvilág képviselőit és a vitorlás társadalom tagjait. Igazi esztétikai élményt jelentő muzeális értékű járművekben gyönyörködhetett a közönség. Valker Viktornak és híres divattervező feleségének, Zoób Katinak megtetszett Balatonfüred, így a vitorlabontó hétvégén, itt rendezték meg az első veterán autós szépségversenyt, a Concours D'Elegance-t.