Projectos

ISF International Seed Federation Congress
1 200 nemzetközi vendéget regisztráltunk és mozgattunk 3 napon át 2017 május 22-23 között. Köszönet Kunszt Anettnek az IMS Budapest Kft. főszervezőjének a maradéktalan bizalomért.
OFFI konferenciák
Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda teltházas rendezvényeit szervezzük immáron második éve. Rólunk mondták: „Az OFFI Zrt. nevében köszönöm a professzionális szervezést, amely nagy mértékben hozzájárult rendezvényünk sikeréhez: a jó hangulathoz és ahhoz, hogy vendégeink egyszerűen alig akarták elhagyni a helyszínt :). Külön köszönjük a sok mosolyt, amely így könnyebbé tette a nehéz témát, hiszen a hiteles fordítások etikai dilemmáiról több órán át gondolkodni nem éppen a legkönnyedebb témák egyike. Nívós rendezvényekhez jó szívvel magam is ajánlom a Cuboevento Rendezvényszervező és Tanácsadó Kft.-t.” Dr.Németh Gabriella vezérigazgató  
50 Tehetséges Magyar Fiatal Program
Barta Zsolt a projekt ötletgazdája, a La femme 50 tehetséges magyar fiatal kezdeményezésével a kivételes képességű és szorgalmú fiatalokra kívánja irányítani a figyelmet. A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben. Öröm számunkra egy hasznos ügy rendezvényszervezői támogatása.
Érezd meg az audit ízét!
Nemzetközi konferencia, melyet két alkalommal szerveztünk meg nemzetközi pénzügyi vezetők részére. A szakmai programok mellett különösen figyeltünk a nemzetközi összetételre mind a kiegészítő programok, mind a gasztronómiai utazás összeállításánál. A rendezvény a hazai belső ellenőrzési szakma és a BEMSZ valaha volt legnagyobb jelentőségű eseménye volt. 
Szakmai kiállítások
Ügynökségünk rendszeresen segít szakmai kiállítások lebonyolításában.