Csapatépítés-Rocksztárképző

„Képes vagyok a lehetetlenre”

Amikor a résztvevők megtudják, hogy pár hónap múlva pop előadóként fognak színpadra lépni, szinte mindenki megfogalmazza magában, „én erre nem vagyok képes”. A frenetikus sikerű próbák és a show után tudatosodik bennük, hogy a jövőben referencia-élményként használhatják  egyéb-céges kihívások idején.

Mindenkinek a maximumot kell adni, hogy a végén garantált legyen a siker. Életük élményéért dolgoznak. A szereplők együtt mennek végig az úton: szövegírás, ének és rapórák, stúdiófelvétel, színpadi próbák, lemezborító fotózás stylist-al, forgatások, interjúk, fellépés.

De ki segít ebben?

Simon Attila, platina lemezes zeneszerző és szövegíró. Számos céges produkció tervezője, létrehozója.
Szekeres Adrien korunk, és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze. Nem csak páratlan és mással össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti sikereit.
Kiss Gábor, producer, zeneszerző, akinek fő feladata a produkció zenei rendezése, hangszerelése, editálása, stúdiófelvételek koordinálása.
Süveges Rita rendezvényszervező, aki több mint 20 év tapasztalattal a háta mögött, sok példaértékű emberrel dolgozott együtt az üzleti életből. 

Az elmúlt 15 évben olyan cégek felsővezetői bízták magukat a Company Showtime szakembereire, mint a CIB, a Tetrapak,  UPC vagy a Raiffeisen.

10 alkalom – 3 hónap

Dalszerzés, szövegírás, hangszerelés, zenei rendezés, ének tanítás, rap oktatás, stúdió munka, stylist,  fellépő ruhák kiválasztása, koreográfus, színpadi mozgás, fotózás, make-up, fodrász, cd gyártás, grafikai munka, videoklip forgatás, koncertfilm készítés, werk film interjúkkal (személyes image-sztorik a szereplőkről), folyamatos koordináció (időpont egyeztetések), mikrofon rutin elsajátítása…

 


SEGÍTHETÜNK? KÉRJEN ÖN IS AJÁNLATOT, ITT KATTINTSON A LINKRE.